Concept ontwerp

Plannen voor een nieuwe machine? Wij denken al in de conceptfase met u mee over uw wensen op het gebied van o.a. haalbaarheid, functionaliteit, snelheid en efficiency. Desgewenst maken wij ook het functioneel ontwerp. In ‘hapklare brokken’ voor een programmeur!

Voordat er ook maar iets kan worden ontworpen, zult u eerst een conceptfase moeten doorlopen. Wat moet de machine onder andere allemaal gaan doen, hoe snel en hoe efficiënt, wat moeten de afmetingen zijn, hoe wordt het bediend, binnen welk budget en ga zo nog maar even door. Pas als alle vragen beantwoord zijn, kan worden begonnen aan een conceptontwerp.

DeJonghGonzalez denkt al in deze conceptfase met u mee over uw wensen. Wij brengen een schat aan ervaring met ons mee in het ontwerpen van concepten, industriële automatiseringsprojecten, inbedrijfstellingen, afnames bij klanten en het verbeteren van bestaande systemen.

Voortvloeiend uit het conceptuele ontwerp maken wij desgewenst een functioneel ontwerp voor u. Aan de hand van interviews, gesprekken en beschikbare documentatie leveren wij een complete beschrijving die niets tot de verbeelding overlaat. In ‘hapklare brokken’ voor een programmeur!

Wij hebben kennis is in huis van de volgende standaarden en methodieken:

  • IEC 61131
  • S88
  • UML
  • OO

Wij werken op basis van detachering, consultancy of fixed price (projectmatig). Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!